Hanna CRM integracija su MailerLite

Hanna CRM integracija su MailerLite automatizuoja marketinginių el. laiškų bei naujienlaiškių siuntimą Jūsų klientams. Ši integracija sukuria galimybę segmentuoti klientus ir skirstyti juos į tikslingas gavėjų grupes. Užtenka įvesti kliento duomenis į Hanna CRM sistemą ir pagal nurodytus filtrus, jis automatiškai priskiriamas MailerLite gavėjų grupei. 

Sakykime, Jūs norite išsiųsti naujienlaiškį visiems potencialiems klientams, kurių būsena yra Naujas kontaktas. Hanna CRM sistemoje sukurkite nustatymų grupę su šiuo kriterijumi ir integracijos dėka, potencialūs klientai su šia būsena bus automatiškai įtraukti į el. laiško gavėjų sąrašą MailerLite sistemoje!

Kaip įgalinti Hanna CRM integraciją su MailerLite?

  1. Prisijunkite prie savo MailerLite paskyros ir pasirinkite Integrations:

  1. Prie API pasirinkite Use:

  1. Pasirinkite Generate new token:

  1. Įveskite pavadinimą ir pasirinkite Create token:

  1. Nukopijuokite arba atsisiųskite sugeneruotą token:

  1. Nukopijuotą/atsiųstą API token išsiųskite į support@hannacrm.eu su prašymu įjungti integraciją.
  2. Laukite patvirtinimo, kad integracija įgalinta.

Kaip sukurti nustatymų grupę Hanna CRM sistemoje?

  1. Kai gausite pranešimą, kad ši funkcija Jūsų Hanna sistemoje yra įgalinta, pasirinkite Sistemos nustatymai - MailerLite nustatymai - Naujas įrašas:

  1. Įveskite nustatymų grupės pavadinimą ir nurodykite MailerLite gavėjų grupę. Pažymėkite, pagal kurį Hanna sistemos požymį (Kontakto tipą, kontakto kategoriją, potencialaus kliento būseną) klientas turi būti priskiriamas nurodytai MailerLite gavėjų grupei:

  1. Nurodykite, ar į gavėjų sąrašą norite įtraukti ir kontakto kontaktinių asmenų el. pašto adresus. Pasirinkite, ar gavėjų grupei turi būti priskiriami visi klientai, ar tik sutinkantys gauti naujienlaiškius.
  2. Išsaugokite nustatymus. Klientai, Hanna CRM sistemoje turintys nustatymuose nurodytą požymį, bus automatiškai įtraukiami į MailerLite gavėjų grupę.
Ar radote tai ko ieškojote? Dėkojame už Jūsų įvertinimą Nepavyko įskaityti Jūsų vertinimo. Bandykite dar kartą.