Integracinių programų klaidų pranešimai

Šiame straipsnyje pateikiame Hanna sistemoje gaunamų klaidų sąrašą iš integracinių programų bei jų sprendimo būdus:

Frontu

Bendrinė informacija

  1. Frontu užduočių perkėlimas į Hanna sistemą:
Frontu būsena Hanna būsena

Neaktyvi

Priimta

Nepriskirta

Šablonas

Nepradėta
Vykdoma Vykdoma

Sustabdyta

Sustabdyta (darbo pabaiga)

Sustabdyta (Netikėta užduotis)

Sustabdyta (Pastaba)

Sustabdyta

Įvykdyta

Įvykdyta su pastaba

Nepasirašyta

Atlikta
Atšaukta Atšaukta
  1. Jei užduotis turi požymį - Užduoties prašymas, tokio tipo užduotys keliauja Frontu -> CRM kryptimi, tai reiškia, jog kuriant/redaguojant tokio tipo užduotis, atliekamus veiksmus turėtumėte atlikti Frontu sistemoje.Jei tokio tipo užduotis sukuriama Hanna sistemoje, tokiu atveju ji nenukeliaus į Frontu.

  1. Jei objektas yra pašalinamas (archyvuojamas) Frontu sistemoje, tokiu atveju objektas pašalinamas ir iš Hanna sistemos.

Klaidų pranešimai ir jų sprendimo būdai

  1. client_api_task_form: Pabaigos data negali būti ankstesnė nei pradžios data - klaida atvaizduojama todėl jog pradžios ir pabaigos laikas yra tas pats. Pakoreguokite pabaigos laiką į vėlesnį nei yra pradžios laikas ir tuomet duomenys suvaikščios tarp sistemų.

  1. client: Ši reikšmė negali būti tuščia; object: Ši reikšmė negali būti tuščia - užduotyje reikėtų nurodyti šiuos privalomus laukelius. Jei jie yra nurodyti, tuomet reikėtų patikrinti ar kontaktas turi pažymėtą varnelę sync. su Frontu bei ar objektas neturi atvaizduojamų Frontu klaidų.

  1. phone: Ši reikšmė jau yra naudojama - sistema neperkelia kontakto į Frontu sistemą, nes nurodytas telefono numeris ten jau egzistuoja. Taip pat sistema tikrina ir archyvuotus kontaktus.
Ar radote tai ko ieškojote? Dėkojame už Jūsų įvertinimą Nepavyko įskaityti Jūsų vertinimo. Bandykite dar kartą.